O2 Hydro fluid-Balanszírozó hidratáló fluid 50ml

Balanszírozó hidratáló fluid, ápoló alap. Intenzíven hidratálja, és regenerálja a bőrt.

Balanszírozó hidratáló fluid, ápoló alap. Intenzíven hidratálja, és regenerálja a bőrt. Anti aging hatása, kisimítja a bőr felszínét. Érzékeny, allergiás, pirosodásra hajlamos bőrökre is ajánlott.

O2 Hydro fluid-Balanszírozó hidratáló fluid 50ml

Növényi alapú olajok, bisabolol és rhatany gyökér kivonat kombinációjával az O2 hidrolizáló folyadék kifejezetten irritációt gátló, nyugtató és kiegyensúlyozó hatással bír. Visszaállítja az egyensúlyt még a leginkább stresszes bőrnek is. Az egyik kulcsfontosságú elem a háromszorosan oxigénezett kukoricacsíra-olaj. Szabadalmaztatott gyártási folyamat során háromszor oltották be oxigénnel. A telítetlen zsírsavmolekulák a sejtmembránra záródnak a gyulladást elősegítő arachidonsav helyett. Ez megszakítja a láncot, amely stimulálja a gyulladásos folyamatokat a bőrön belül. Ezt a hatást tovább fokozza a rhatany gyökér kivonat és a bisabolol gyulladáscsökkentő hatása. Az O2 hydro fluid segít a bőrnek a nedvesség megőrzésében, miközben intenzív táplálást biztosít. Használható más termékek alapjaként, önálló bőrápoló termékként vagy borotválkozás utáni balzsamként férfiaknak.

Triple-oxygenated maize-germ oil

Rhatany root extract

Bisabolol

Vigye fel az arcra és a nyakra minden reggel és este tisztítás és tonizálás után. Ha szükséges, ezt követően alkalmazzon nappali vagy éjszakai krémet. Kerülje a szem környékét.

Reviderm kozmetikumok:

Munkáinkról további képeket talál itt:

Sminktetoválás